Μπορούσια Ντόρτμουντ: Το TikTok που «τελείωσε» τον Γκέτσε (vid)

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Το TikTok που «τελείωσε» τον Γκέτσε (vid)

Gazzetta team
Μπορούσια Ντόρτμουντ: Το TikTok που «τελείωσε» τον Γκέτσε (vid)

bet365

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αποφάσισε οριστικά να δείξει την πόρτα εξόδου στον Μάριο Γκέτσε, εξαιτίας της εμφάνισής του με... λεοπάρ σε TikTok.

Ο Μάριο Γκέτσε ήταν ουσιαστικά τελειωμένος από την Μπορούσια Ντόρτμουντ εδώ και αρκετό καιρό. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όμως, δεν είχε να κάνει με την μέτρια αγωνιστική παρουσία και τα συχνά προβλήματα τραυματισμού του έμπειρου μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun», το βίντεο που δημοσίευσε τον Μάρτιο ο Γκέτσε και τον έδειχνε να χορεύει με... λεοπάρ συνολάκι σε challenge του TikTok, παρέα με την σύζυγό του και influencer Αν Κάθριν Μπρέμελ, έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της Μπορούσια.

Στην Βεστφαλία το πήραν απόφαση ότι το... ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και ο 27χρονος Γκέτσε, σκόρερ του γκολ που έστεψε παγκόσμια πρωταθλήτρια την Γερμανία το 2014, ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες, με αρκετές ομάδες από την ιταλική Serie A να τον έχουν στα υπόψη τους.

@annkathringotze

##fliptheswitch ##flipchallenge @mariogotze

Nonstop - Drake

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα