Φλικ: «Ξεχωριστό παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, πρέπει να ξεπεράσουμε τα όρια μας»

Κώστας Τόπας
Φλικ: «Ξεχωριστό παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, πρέπει να ξεπεράσουμε τα όρια μας»

bet365

Ο Χάνσι Φλικ μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι της Τρίτης (26/07, 19:30) μεταξύ της Μπάγερν και την Ντόρτμουντ, δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη.

Ολα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο αυριανό ντέρμπι της Γερμανίας, Μπάγερν-Ντόρτμουντ με τις δύο ομάδες να θέλουν για ξεχωριστούς λόγους τη νίκη. Οι «Βαυαροί» θέλουν το τρίποντο για να αυξήσουν τη διαφορά στη κορυφή, ενώ οι «Βεστφαλοί» με την κατάκτηση των τριών βαθμών θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν την ψαλίδα.

Ο τεχνικός της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μεγάλο ντέρμπι εκφράζοντας την ανυπομονησία του.

«Είναι υπέροχο συναίσθημα όταν δύο μεγάλες ομάδες τίθενται αντιμέτωπες. Από την πλευρά μας πρέπει να τα δώσουμε όλα και να ξεπεράσουμε τα όρια μας. Υπάρχουν βέβαια κι άλλα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Θα είμαι χαρούμενος αν κρατήσουμε το μηδέν αύριο. Προετοιμαστήκαμε καλά γι' αυτό το ματς. Το παιχνίδι με την Αϊντραχτ πήγε καλά, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε μερικά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Ειναι σημαντικό να έχεις σ' ένα ματς ταχύτητα, πίεση, δυναμισμό και κατοχή της μπάλας. Οταν ο αντίπαλος έχει την κατοχή αναγκάζεσαι να τρέχεις διαρκώς για να την ανακτήσεις.

Το παιχνίδι με την Μπάγερν είναι ξεχωριστό. Οι άδειες κερκίδες μπορούν να επηρεάσουν οποιαδήποτε ομάδα. Πρέπει να δεχθούμε αυτές τις νέες καταστάσεις. Δεν υπάρχει δικαιολογία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα