Bundesliga: Λιγότερα τάκλιν και ντρίμπλες υπό το φόβο του κορονοϊού...

Bundesliga: Λιγότερα τάκλιν και ντρίμπλες υπό το φόβο του κορονοϊού...

bet365

Τα στατιστικά στοιχεία που προέκυψαν από τις πρώτες αναμετρήσεις της Bundesliga στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την έξαρση της πανδημίας φανερώνουν πως οι ποδοσφαιριστές σίγουρα είχαν τον κορονοϊό στο μυαλό τους...

Με τα άδεια γήπεδα να μη βοηθούν καμία γηπεδούχο ομάδα, αφού μονάχα η Μπορούσια Ντόρτμουντ πήρε εντός έδρας νίκη διαλύοντας με σκορ 4-0 τη Σάλκε, οι ποδοσφαιριστές των γερμανικών ομάδων επέστρεψαν στη δράση έπειτα από δύο μήνες αποχής.

Η Bundesliga είναι το πρώτο από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που τόλμησε να συνεχιστεί αυτή την εποχή, νωρίτερα από κάθε άλλη Λίγκα, με τα στατιστικά να φανερώνουν πως οι παίκτες σίγουρα είχαν κάποια ανησυχία για τις σωματικές επαφές τη στιγμή της εξέλιξης των αγώνων.

Ο μέσος όρος των τάκλιν ανά αγώνα έπεσε από τα 33,5 στα 30,5 ενώ και η απόπειρες για ντρίμπλα από τις 38,5 έφτασαν στις 29.

Όσον αφορά τα τρεξίματα και τις αποστάσεις που διήνυσαν οι ποδοσφαιριστές, αυτά παρέμειναν σταίδια επίπεδα με 143,4 και 144,4 προ κορονοϊού...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα