Οταν ο 17χρονος Ντέιβις πέτυχε 2 γκολ και 2 ασίστ σε ένα ματς! (vid)

Οταν ο 17χρονος Ντέιβις πέτυχε 2 γκολ και 2 ασίστ σε ένα ματς! (vid)

Κώστας Τόπας
Οταν ο 17χρονος Ντέιβις πέτυχε 2 γκολ και 2 ασίστ σε ένα ματς! (vid)

bet365

Ο Αλφόνσο Ντέιβις είναι ένας από τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές που έχει στρέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, λόγω των εμφανίσεων του παρά το γεγονός πως διανύει το 19ο έτος της ηλικίας του.

Αφού επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν έως το 2025, ο Αλφόνσο Ντέιβις είναι σαφώς ένας νεαρός παίκτης ο οποίος αξίζει την προσοχή όλων.

Ο 19χρονος έχει αποδείξει πως μπορεί να αγωνιστεί και στα φτερά της επίθεσης, παρά το γεγονός πως η κανονική του θέση είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έχει δείξει εντυπωσιακές αμυντικές ικανότητες, με 2,9 επιτυχημένα τάκλιν και 1,34 κλεψίματα μέσο όρο ανά 90 λεπτά. Είναι μια φυσική απειλή και στην επίθεση, με 3,83 επιτυχημένες ντρίμπλες (το καλύτερο από κάθε fullback στα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα).

Τη φετινή σεζόν μετράει 33 συμμετοχές με τους Βαυαρούς, έχοντας 8 ασίστ και 1 γκολ!

Πριν μετακομίσει στη Γερμανία για λογαριασμό της Μπάγερν, ο Ντέιβις φορούσε τη φανέλα του Βανκούβερ Γουάιτκαπς στο MLS. Οι εμφανίσεις του, έπεισε τη διοίκηση του γερμανικού συλλόγου να καταβάλλουν το ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του.

Παρακάτω είναι το βίντεο με μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει με την πρώην ομάδα του, έχοντας πετύχει 2 γκολ και 2 ασίστ σε ένα παιχνίδι!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα