Με τα πόδια χαιρετούσαν οι διαιτητές του Καρλσρούη-Ντόρμσταντ (vid)

Gazzetta team
Με τα πόδια χαιρετούσαν οι διαιτητές του Καρλσρούη-Ντόρμσταντ (vid)

bet365

Έναν ξεχωριστό τρόπο βρήκαν οι διαιτητές του Καρλσρούη-Ντόρμσταντ για να χαιρετηθούν μεταξύ τους αλλά και να χαιρετήσουν τους παίκτες και αυτός ήταν τα πόδια τους.

Με τον κορονοϊό να είναι ακόμα εδώ, από την στιγμή που ξεκίνησαν σε κάποιες χώρες οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, από τα πρώτα πράγματα που απαγορεύτηκαν ήταν οι χειραψίες. Οι διαιτητές όμως του Καρλσρούη-Ντόρμσταντ για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, βρήκαν έναν ξεχωριστό τρόπο να χαιρετήσουν μετά το τέλος της αναμέτρησης τους παίκτες. Αυτός ήταν τα πόδια, με τον χαιρετισμό να είναι όντως διαφορετικός.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED