Κορονοϊός: Η Μπουντεσλίγκα ετοιμάζει plan B στην περίπτωση που διακοπεί εκ νέου

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η Μπουντεσλίγκα ετοιμάζει plan B στην περίπτωση που διακοπεί εκ νέου

bet365

Οι Γερμανοί ετοιμάζονται να ξαναπαίξουν μπάλα το ερχόμενο Σάββατο, αλλά την Πέμπτη θα οργανώσουν και το εναλλακτικό σχέδιό τους, για το εάν χρειαστεί οριστική αναβολή.

Ολος ο ποδοσφαιρικός κόσμος αδημονεί για την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα. Η επιστροφή στη δράση για τις δύο μεγάλες κατηγορίες της Γερμανίας είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο. Ωστόσο, οι Γερμανοί μόνο επαναπαυμένοι δεν είναι και φοβούνται ότι ο κορονοϊός μπορεί να ξαναχτυπήσει και να τους… χαλάσει το παιχνίδι.

Σε αυτό το πλαίσιο η Ομοσπονδία αναμένεται την Πέμπτη να βγάλει και ένα εναλλακτικό πλάνο. Στην περίπτωση δηλαδή που χρειαστεί να υπάρξει εκ νέου αναστολή του πρωταθλήματος. Οι Γερμανοί θέλουν να έχουν έτοιμο το σχέδιο Β, ώστε εάν υπάρξει διακοπή, να είναι έτοιμο το ποιος θα πάρει τον τίτλο, ποιοι θα βγουν Ευρώπη και ποιοι θα υποβιβαστούν.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED