Μπάγερν Μονάχου: Ο Ρουμενίγκε... φόρτωσε με το «όχι» του Βέρνερ

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου: Ο Ρουμενίγκε... φόρτωσε με το «όχι» του Βέρνερ

bet365

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, εμφανίστηκε ενοχλημένος με το δημόσιο «όχι» του Τίμο Βέρνερ για μεταγραφή του στους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει συνηθίσει να της λένε «όχι» και, ειδικά, ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Bundesliga. Πριν από λίγες ημέρες, όμως, ο Τίμο Βέρνερ εξέφρασε ανοιχτά ότι προτεραιότητά του, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Λειψία, είναι ομάδα εκτός Γερμανίας και όχι η Μπάγερν.

«Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν με εκπλήσσει τίποτα, αλλά δεν είχα ζήσει ποτέ την περίπτωση ενός παίκτη που επιλέγει να κάνει τέτοια δήλωση δημοσίως, ως αντίδραση για μια απλή φήμη» υποστήριξε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, για το δημόσιο «όχι» του Βέρνερ.

Όλα δείχνουν ότι η Μπάγερν δεν πρόκειται να κινηθεί για τον Βέρνερ και θα κοιτάξει για άλλον επιθετικό ως μελλοντικό διάδοχο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Ρουμενίγκε να ξεκαθαρίζει ότι ο βαυαρικός σύλλογος δεν έχει πλεονέκτημα στην αγορά, επειδή η Bundesliga θα επαναρχίσει νωρίτερα από τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα.

«Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και όλος ο πλανήτης βιώνουν ένα είδος οικονομικής παράλυσης. Γι' αυτό, δεν πιστεύω ότι παίκτες του μεγέθους του Νεϊμάρ ή του Μπαπέ θα έρθουν στην Bundesliga» σχολίασε σχετικά ο παλαίμαχος σπουδαίος επιθετικός, ο οποίος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος.

«Είναι το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα που επαναρχίζει σε ολόκληρο τον κόσμο. Και αν η Bundesliga είναι η μοναδική που μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο, τότε θεωρώ ότι θα έχουμε εκατοντάδες εκατομμύρια θεατών. Δεν θα είναι μόνο μια καλή βιτρίνα για το ποδόσφαιρο μας, αλλά για όλη την χώρα και κυρίως για τους πολιτικούς μας που με την καλή τους δουλειά κατέστησαν δυνατή την επανέναρξη» συμπλήρωσε ο Κάλε.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα