Κορονοϊός - Bundesliga: Οι παίκτες της Σάλκε θα φέρνουν δικές τους αλατιέρες στα γεύματα

Gazzetta team
Κορονοϊός - Bundesliga: Οι παίκτες της Σάλκε θα φέρνουν δικές τους αλατιέρες στα γεύματα

bet365

Τα μέτρα ασφαλείας στη Σάλκε ενόψει επανέναρξης της Bundesliga περιλαμβάνουν προσωπικές αλατιέρες για τα γεύματα στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή.

Η τάση… εξατομίκευσης που επικρατεί ανάμεσα στους συλλόγους της Bundesliga εν μέσω κορονοϊού και μία εβδομάδα πριν από την επανέναρξη αφορά ακόμα και μαγειρικά σκεύη των μελών τους.

Συγκεκριμένα στη Σάλκε, όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Ντέβιντ Βάγκνερ στους Times, όλοι οι ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο προσωπικό της αποστολής υποχρεώνονται να φέρνουν δικές τους αλατιέρες για τα γεύματα της ομάδας στο ξενοδοχείο.

«Πρέπει να είμαστε σε καραντίνα στο ξενοδοχείο για επτά ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι. Το άτομο που θα καθαρίζει το δωμάτιο ενός ποδοσφαιριστή δεν θα αλλάξει και θα επιμελείται πάντα το ίδιο δωμάτιο, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Μιλάμε ακόμη και για το αλάτι και το πιπέρι. Στο ξενοδοχείο δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε κοινόχρηστα αντικείμενα για αυτό και ο καθένας θα πρέπει να φέρνει τη δική του μίας χρήσης, χωρίς να έρχεται σε επαφή με κανενός άλλου. Πρέπει όλοι να προσέχουν», ανέφερε χαρακτηριστικά για την προετοιμασία πριν από το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED