Κορονοϊός – Οδηγός Bundesliga: «Ο προπονητής μπορεί να βγάζει την μάσκα για να φωνάξει, αν...»

Gazzetta team
Κορονοϊός – Οδηγός Bundesliga: «Ο προπονητής μπορεί να βγάζει την μάσκα για να φωνάξει, αν...»

bet365

Οι ιδιαιτερότητες των οδηγιών που έδωσε η γερμανική ομοσπονδία για την διεξαγωγή των αγώνων στην εποχή του κορονοϊού.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη της Bundesliga (16 Μαΐου) ξεκίνησε και η γερμανική ομοσπονδία έστειλε έναν οδηγό 36 σελίδων στους συλλόγους για το πως πρέπει να λειτουργούν στα παιχνίδια, την εποχή του κορονοϊού.

Από τις πιο ιδιαίτερες, αναμφίβολα, οι οδηγίες προς τους προπονητές. «Ένας προπονητής μπορεί να αφαιρεί την προστασία για μύτη και στόμα (σ.σ. την μάσκα δηλαδή) για να φωνάξει οδηγίες, εφόσον διατηρεί τη μίνιμουμ απόσταση 1,5 μέτρου απ' όλους» αναφέρεται στην σελίδα 19 και στο κεφάλαιο «Τεχνική Ζώνη».

Είναι υποχρεωτικό σε όλους όσους κάθονται στον πάγκο να φορούν μάσκες ή προστατευτικά προσώπου, με απόσταση ο ένας από τον άλλο ή την ύπαρξη πλεξιγκλάς ανάμεσα τους, σε διαφορετική περίπτωση.

Για να μην χρειαστεί ο πάγκος να φτάνει στο... σημαιάκι του κόρνερ, αρκετοί σύλλογοι μελετούν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιούν και τις εξέδρες για τους αναπληρωματικούς, αφού ούτως ή άλλως είναι άδειες.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED