Λειψία: Έξυπνα βίντεο για ανανέωση συμβολαίου δίχως... αποκαλύψεις (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λειψία: Έξυπνα βίντεο για ανανέωση συμβολαίου δίχως... αποκαλύψεις (vid)

bet365

Για λίγες ώρες θα παραταθεί η αγωνία των φίλων της Λειψίας για να καταλάβουν ποιος έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο μετά τα πανέξυπνα βίντεο που έφτιαξε η ομάδα...

Το πρωί της της Παρασκευής κυκλοφόρησαν δυο βίντεο στα επίσημα social media των «ταύρων» με κάποιον να καταφθάνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και να τον συγχαίρουν για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αυτός ο «κάποιος» δεν αποκαλύφθηκε, όμως είναι κάτι που πρόκειται να συμβεί μέσα στη μέρα.

Πάντως, εξαιρετική σκέψη από τους ανθρώπους του συλλόγου ώστε να βάλουν τον κόσμο ξανά σε τροχιά σκέψης γύρω από την ομάδα και το ποδόσφαιρο και να ξεχαστούν απ' όσα έχουν συμβεί στην ανθρωπότητα τον τελευταίο καιρό...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED