Κορονοεισιτήριο διαρκείας: Με 19 ευρώ η φάτσα σου στο γήπεδο της Γκλάντμπαχ (pics)

Gazzetta team
Κορονοεισιτήριο διαρκείας: Με 19 ευρώ η φάτσα σου στο γήπεδο της Γκλάντμπαχ (pics)

bet365

Η Γκλάντμπαχ το τερμάτισε στο marketing και πουλάει θέσεις για να τοποθετηθεί το χάρτινο πρόσωπο, όποιου είναι διατεθειμένος να πληρώσει 19 ευρώ.

Είναι επίσημο ότι η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει στη σέντρα στις 16 Μαΐου και ότι οι εξέδρες θα είναι άδειες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ωστόσο, ορισμένες ομάδες θα έχουν ηχητικά εφέ και πρόσωπα από χαρτόνι να κάθονται στις θέσεις. Η Γκλάντμπαχ όμως το τερμάτισε, καθώς ενημέρωσε τους οπαδούς της ότι πληρώνοντας 19 ευρώ, θα μπορούν να βλέπουν τη φάτσα τους σε όποια θέση από τις διαθέσιμες επιλέξουν.

Μάλιστα έχουν ήδη τοποθετηθεί 4.500 από αυτά τα περίεργα… κορονοεισιτήρια και υπάρχουν 12.000 ακόμα που έχουν παραγγελθεί. Και το marketing των Πουλαριών φτάνει σε τέτοιο εκπληκτικό επίπεδο, που απευθύνεται ακόμα και σε φίλους τους εκτός Γερμανίας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED