Η Ντόρτμουντ ανανέωσε… μυστικά τον Ρέινα μέχρι το 2023 (vid)

Η Ντόρτμουντ ανανέωσε… μυστικά τον Ρέινα μέχρι το 2023 (vid)

Gazzetta team
Η Ντόρτμουντ ανανέωσε… μυστικά τον Ρέινα μέχρι το 2023 (vid)

bet365

Η επίσημη ανακοίνωση θα αργήσει, αλλά το «Kicker» υποστηρίζει πως η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε για δύο ακόμα χρόνια τον ανερχόμενο σταρ Τζιοβάνι Ρέινα, βάσει του κανονισμού που ισχύει για τους ανήλικους παίκτες.

Κίνηση με γνώμονα το μέλλον, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φέρεται να έχει πραγματοποιήσει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, «δένοντας» στο κλαμπ τον Τζίο Ρέινα.

Όπως αναφέρει το «Kicker», ο 17χρονος ανερχόμενος εξτρέμ ανανέωσε στους Βεστφαλούς για δύο ακόμη χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2023, αλλά δεν πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα λόγω του κανονισμού που ισχύει στα συμβόλαια των ανήλικων παικτών.

Σύμφωνα με αυτόν, η διάρκεια τους μπορεί να φτάνει μάξιμουμ τα 3 χρόνια, με την πιο συνήθη τακτική να είναι μια οψιόν 3+2 κατά την οποία ο ποδοσφαιριστής ανανεώνεται αυτόματα.

Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και στην περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο κι έτσι η επισημοποίηση της επέκτασης που υπέγραψε θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα μετά τις 13 Νοεμβρίου, όποτε και συμπληρώνει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Σημειώνεται ότι τη φετινή σεζόν κατέγραψε 11 συμμετοχές στην Μπορούσια, σκοράροντας μάλιστα και ένα φανταστικό τέρμα στο ματς Κυπέλλου κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα