Κορονοϊός - Καλού: «Είμαστε όλοι υγιείς, γιατί δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε χειραψία;»

Gazzetta team
Κορονοϊός - Καλού: «Είμαστε όλοι υγιείς, γιατί δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε χειραψία;»

bet365

Ζητάει και τα... ρέστα ο Ιβοριανός επιθετικός της Χέρτα Βερολίνου, Σάλομον Καλού, ο οποίος έμεινε εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που τράβηξε.

Δεν δείχνει να βάζει μυαλό ο Σάλομον Καλού. Ο Ιβοριανός επιθετικός της Χέρτα Βερολίνου, ο οποίος προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην Bundesliga με το επίμαχο βίντεο που τράβηξε σε αποδυτήρια και ιατρείο της ομάδας, ζήτησε συγνώμη, αλλά εξέφρασε και μια (εύλογη;) απορία.

«Από την στιγμή που γυρίσαμε από την καραντίνα, υποβαλλόμαστε κάθε εβδομάδα σε τεστ για τον κορονοϊό. Δεν είχαμε θετικά κρούσματα. Και δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε χειραψία;» αναρωτήθηκε στο περιοδικό «Kicker» για τις περιβόητες χειραψίες που προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις (όλες αρνητικές).

«Δεν έπρεπε να είχα τραβήξει ποτέ το βίντεο. Υπήρξα ασεβής και ζητώ ειλικρινά συγνώμη γι' αυτό. Δεν κάνω πλάκα στον δρόμο και δεν σφίγγω το χέρι του κόσμου. Φοράω μάσκα όταν πάω για να κάνω τα ψώνια, όπως όλοι οι άλλοι. Ποτέ δεν υπήρξα κάποιος που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του» πρόσθεσε ο Καλού, ο οποίος τιμωρήθηκε με επ' αόριστον αποκλεισμό από τις δραστηριότητες της ομάδας.

Λίγη ώρα μετά το «μπαμ» από το βίντεο του, ο άλλοτε επιθετικός των Φέγενορντ και Τσέλσι είχε κάνει μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «με λυπεί αν έδωσα την εντύπωση ότι δεν παίρνω σοβαρά τον κορονοϊό. Αντίθετα, είμαι ιδιαιτέρος ανήσυχος για τους ανθρώπους στην Αφρική. Δεν το σκέφτηκα, απλώς ήμουν χαρούμενος που τα τεστ μας βγήκαν αρνητικά».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα