Αλκάνταρα: «Φαινόμενο ο Κουτίνιο, ελπίζουμε να μείνει στην Μπάγερν Μονάχου»

Αλκάνταρα: «Φαινόμενο ο Κουτίνιο, ελπίζουμε να μείνει στην Μπάγερν Μονάχου»

bet365

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα αποθέωσε τον Κουτίνιο, δηλώνοντας πως θέλει να τον δει και του χρόνου να παίζει για την Μπάγερν Μονάχου.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Κουτίνιο... ανάγκασε την Μπάγερν Μονάχου να δώσει 8.000.000 ευρώ για το ενοίκιό του. Πλέον, οι Βαυαροί, εφόσον τον θέλουν μόνιμα δικό τους θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους άλλα 120.000.000 ευρώ. Αν θα δοθεί αυτό το ποσό, δεν το ξέρουμε αλλά ο Αλκάνταρα ελπίζει να συμβεί.

«Τον γνωρίζω πολύ καλά, τον έχω δει να αγωνίζεται απ' όταν ήταν 12 ετών και ήμασταν αντίπαλοι σε αγώνες στη σάλα στην Βραζιλία, τον αγαπώ. Δεν του λείπει τίποτα. Μου αρέσει να παίζω με παίκτες κορυφαίου επιπέδου, είναι φαινόμενο. Είναι ένα σπουδαία παιδί, δουλεύει πολύ σκληρά και είναι καταπληκτικός στην τεχνική και στα τελειώματα. Ελπίζουμε να μείνει και την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Αλκάνταρα στην Καταλανική εφημερίδα La Vanguardia.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα