«Νεκρός» παίκτης της Σάλκε από το 2016 εμφανίστηκε ζωντανός!

«Νεκρός» παίκτης της Σάλκε από το 2016 εμφανίστηκε ζωντανός!

Gazzetta team
«Νεκρός» παίκτης της Σάλκε από το 2016 εμφανίστηκε ζωντανός!

bet365

Απίστευτη αλλά αληθινή φαίνεται η ιστορία πρώην παίκτη της Σάλκε, ο οποίος αν και θεωρήθηκε νεκρός το 2016, εμφανίζεται πλέον ζωντανός ως εργαζόμενος σε εργοστάσιο της κοιλάδας του Ρουρ.

Πρωταγωνιστής σε μια ιστορία βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας έχει γίνει ο Χιανίκ Καμπά.

Ο Κονγκολέζος άλλοτε αριστερός μπακ που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες της Σάλκε το 2003 είχε βρεθεί νεκρός στην πατρίδα του στις 6 Ιανουαρίου του 2016 μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αλλά προς έκπληξη όλων φαίνεται πως παραμένει στη ζωή.

Δημοσίευμα της «Bild» συγκεκριμένα αναφέρει πως ο 33χρονος πλέον άνδρας έχει εντοπιστεί σε εργοστάσιο ενεργειακής εταιρείας της κοιλάδας του Ρουρ, με τις πιθανότητες να γέρνουν προς το σενάριο η σύζυγος του να προσποιήθηκε τον θάνατό του για να λάβει τα χρήματα της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία μετά το τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα ανέφερε η δικηγόρος Ανέτ Μίλικ στο γερμανικό Μέσο, ο Καμπά είχε παραμεληθεί από τους φίλους του μετά το περιστατικό στο Κονγκό χωρίς τα επίσημά του έγγραφα, την ταυτότητα, τα χρήματα και το κινητό του. Έτσι, ο κύκλος γύρω από την υπόθεση αναμένεται να ανοίξει ξανά και από τις γερμανικές Αρχές.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα