«Ο Χάαλαντ κάνει 1000 κοιλιακούς και 300 push-ups την ημέρα»

«Ο Χάαλαντ κάνει 1000 κοιλιακούς και 300 push-ups την ημέρα»

Gazzetta team
«Ο Χάαλαντ κάνει 1000 κοιλιακούς και 300 push-ups την ημέρα»

bet365

Τρομάζει ο Έρλινγκ Χάαλαντ και η αφοσίωσή του στην προπόνηση, με πρώην προπονητή του να αποκαλύπτει την σούπερ ρουτίνα του.

Το παρουσιαστικό «σχολιαρόπαιδου» που τον χαρακτηρίζει ξεγελάει κόσμο μέχρι να μπει στο γήπεδο και να αποδείξει για τι είναι ικανός. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να είναι 19 χρονών και να φαίνεται ακόμη μικρότερος, αλλά ο επαγγελματισμός και η νοοτροπία που έχει χτίσει αποτελούν σπάνιο φαινόμενο για τους έμπειρους ανθρώπους του χώρου.

Απόδειξη η μαρτυρία του Στάνισλαβ Μάτσεκ, προπονητή της εθνικής Σλοβακίας Κ-18, ο οποίος δούλεψε με τον θαυματουργό Νορβηγό πριν από την έναρξη της φετινής περιόδου, όταν ακόμα βρισκόταν στην Ζάλτσμπουργκ και μετρούσε αντίστροφα για την «εκτόξευση».

Σε δηλώσεις του στην «AS», ο Σλοβάκος εξέφρασε μέσα από παραδείγματα την απίστευτη θέληση που διακατέχει τον νυν στράικερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος για να συνεχίσει να βελτιώνεται «λιώνει» καθημερινά στην γυμναστική και έχει χρειαστεί να στείλει πίσω στη Νορβηγία την κοπέλα του:

«Ξέρει τι θέλει. Θα σας πω ένα ανέκδοτο. Όταν ήταν στη Ζάλτσμπουργκ, είχε μια κοπέλα από τη Νορβηγία και θα του έκανε επίσκεψη. Λίγες μέρες αργότερα, την έστειλε πίσω γιατί της είπε πως θέλει να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο.

Εντυπωσιάστηκα όταν τον γνώρισα. Έβλεπα ένα παιδί να δουλεύει με την ωριμότητα του επαγγελματία. Μου είχε πει μάλιστα ότι για να φτάσεις ψηλά, δεν χρειάζεται να δουλεύεις γρήγορα, αλλά να δουλεύεις σκληρά. Κι αυτό το κάνει ασταμάτητα. Πάλι στην Ζάλτσμπουργκ, μου αποκάλυψε ότι στο σπίτι του κάνει 1000 κοιλιακούς και 300 push-ups κάθε μέρα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα