Κλοπ: «Ήπια τόσο πολύ που δεν θυμάμαι τη φιέστα στην Ντόρτμουντ»

Κλοπ: «Ήπια τόσο πολύ που δεν θυμάμαι τη φιέστα στην Ντόρτμουντ»

Gazzetta team
Κλοπ: «Ήπια τόσο πολύ που δεν θυμάμαι τη φιέστα στην Ντόρτμουντ»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε κάνει το καλύτερο μεθύσι της ζωής του μετά την κατάκτηση του νταμπλ το 2012 με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά το πιοτό έσβησε κάθε ανάμνηση από τις εορταστικές στιγμές.

Το νταμπλ της Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2012 είχε αποδειχθεί μεθυστική εμπειρία για τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος το είχε γιορτάσει με την ψυχή και το… ποτήρι του. Για την ακρίβεια, ο Γερμανός τεχνικός είχε γίνει τόσο «λιώμα» που δεν μπόρεσε καν να αντιληφθεί την ατμόσφαιρα φιέστας που επικρατούσε γύρω του και πλέον έχει διαγράψει τις μνήμες από τα μεθεόρτια της σπουδαίας σεζόν των Βεστφαλών που συνοδεύτηκε με το νταμπλ.

«Ο τρόπος που το γιορτάσαμε ήταν πολύ αυθενικός. Ήταν σαν παίρνουμε το πρωτάθλημα σε μια Mercedes A-Class. Ήταν απλά καταπληκτικό, ένα τεράστιο πάρτι, δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο σήμερα. Θυμάμαι είχα πιει πολύ το 2011, αλλά το 2012 μετά το νταμπλ, δεν πρόσεχα καν τους πανηγυρισμούς. Εκεί καταλαβαίνεις τι κάνει το αλκόολ στον άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο «Κλόπο», δίνοντας και το ηθικό του δίδαγμα:

«Μην πίνετε, αλλιώς θα χάσετε την μνήμη από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας»

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα