Bundesliga: Πάει για 23 Μαΐου η επανέναρξη του πρωταθλήματος

Κώστας Τόπας
Bundesliga: Πάει για 23 Μαΐου η επανέναρξη του πρωταθλήματος

bet365

Ενα νέο έγγραφο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις οδηγίες που θα παρθούν, ώστε να ξεκινήσει και πάλι με ασφάλεια το πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Η Bundesliga είναι ένα από τα πρωταθλήματα που ετοιμάζεται να ξεκινήσει σύντομα και πάλι. Αρχικά η ημερομηνία επανέναρξης είχε οριστεί στις 9 Μαΐου, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της "Der Spiegel" φαίνεται πως θα υπάρξει παράταση καθώς νέες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 23 Μαΐου.

Λίγες ημέρες νωρίτερα γνωστοποιήθηκαν οι 5 μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν, ώστε να πραγματοποιηθεί η επανέναρξη τόσο στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας όσο και της δεύτερης, χωρίς να κινδυνεύσει κανένας ποδοσφαιριστής.

Η γερμανική ιστοσελίδα αποκάλυψε σήμερα το πρωτόκολλο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, δίνοντας μια απάντηση σε ένα μεγάλο δίλημμα: Τι θα συμβεί αν ένας παίκτης είναι θετικός στον Covid-19;

«Εάν διαγνωσθεί παίκτης θετικός, θα τεθεί σε καραντίνα και συνεχίζεται η δράση με τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας για όλους. Το όνομά δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα, η απομόνωση θα είναι άμεση, ενώ ειδική ομάδα θα αναλάβει να ηρεμήσει την οικογένειά του και τα συγγενικά του πρόσωπα», αναφέρει η σχετική αναφορά.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα