Ο Κλόζε γίνεται βοηθός του Φλικ στην Μπάγερν από την επόμενη σεζόν

Ο Κλόζε γίνεται βοηθός του Φλικ στην Μπάγερν από την επόμενη σεζόν

Gazzetta team
Ο Κλόζε γίνεται βοηθός του Φλικ στην Μπάγερν από την επόμενη σεζόν

bet365

Ο Χάνσι Φλικ απέσπασε θετική απάντηση από τον Μίροσλαβ Κλόζε στην πρόταση να γίνει βοηθός του από την επόμενη σεζόν και πλέον απομένει η επίσημη έγκριση της διοίκησης της Μπάγερν για την προαγωγή του.

Το δεξί χέρι του Χανς-Ντίτερ Φλικ στην Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ πιθανό να γίνει ο Μίροσλαβ Κλόζε από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Γερμανός coach των Βαυαρών πρότεινε στον «Μίρο» να ενταχθεί στο τιμ των βοηθών του μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και σύμφωνα με την «Bild», ο παλαίμαχος στράικερ των Βαυαρών και νυν τεχνικός της Κ-17 αποδέχτηκε το κάλεσμα.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά σε επίπεδο προπονητή-παίκτη στην εθνική Γερμανίας, όταν τα «Πάντσερ» κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και ο Φλικ ήταν βοηθός του Γιόακιμ Λεβ, με τον Κλόζε να πραγματοποιεί τις τελευταίες εμφανίσεις μετά από μια λαμπρή καριέρα με το εθνόσημο.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να δώσει επίσημα την συγκατάθεσή της στην προαγωγή του 43χρονου η διοίκηση της Μπάγερν, που όπως φαίνεται βάζει πλώρη για ανανέωση του έμψυχου δυναμικού σε όλα τα επίπεδα. Ήδη ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, άλλωστε, έχει προαναγγείλει δύο τουλάχιστον μεταγραφές από το πάνω ράφι που θα ανεβάσουν επίπεδο τους πρωταθλητές Γερμανίας.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα