Κορονοϊός - Bundesliga: Οι οπαδοί της Μπάγερν λένε όχι στην επανέναρξη

Κορονοϊός - Bundesliga: Οι οπαδοί της Μπάγερν λένε όχι στην επανέναρξη

Gazzetta team
Κορονοϊός - Bundesliga: Οι οπαδοί της Μπάγερν λένε όχι στην επανέναρξη

bet365

Όσο πιο κοντά στην επιστροφή βαδίζει η Bundesliga εν μέσω κορονοϊού, τόσο πιο αρνητικοί δείχνουν οι οπαδοί της Μπάγερν, που θεωρούν ότι «το ποδόσφαιρο νοσεί» και δεν πρέπει να συνεχιστεί ακόμα και χωρίς θεατές στα γήπεδα.

Η Bundesliga δείχνει ότι θα γίνει το πρώτο από τα Top-5 πρωταθλήματα που θα αρχίσει ξανά μετά τη διακοπή ελέω κορονοϊού, με την τηλεδιάσκεψη της 23ης Απριλίου να είναι ενδεχομένως καθοριστική για την επανέναρξη στις 9 Μαΐου. Μπορεί, όμως, οι άνθρωποι της Λίγκας να βρίσκουν σύμφωνους τους επιστήμονες και τους ανθρώπους κοντά στην καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ που θα δώσει το τελικό «πράσινο φως», ωστόσο, οι οπαδοί ακόμα και της πρωτοπόρου Μπάγερν αντιτίθενται σθεναρά στο σενάριο τόσο σύντομης επιστροφής στα γήπεδα.

Με ανακοίνωσή τους, οι Βαυαροί εξέφρασαν την ξεκάθαρη άρνησή τους να γίνουν και πάλι αγώνες εν μέσω της κρίσης του Covid-19, ακόμη και χωρίς κόσμο και παρομοίασαν την κατάσταση του ποδσφαίρου με ασθενή που πρέπει να μείνει στην απομόνωση.

«Η συνέχιση της δράσης, ακόμη και με κλειστές πόρτες, δεν δικαιολογείται δεδομένης της κατάστασης. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι άρρωστο εδώ και πολύ καιρό και πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα