Κορονοϊός: Τεράστια οικονομικά προβλήματα η Σάλκε, «καίγεται» για έσοδα άμεσα

Gazzetta team
Κορονοϊός: Τεράστια οικονομικά προβλήματα η Σάλκε, «καίγεται» για έσοδα άμεσα

bet365

Στο χείλος της οικονομικής κρίσης βρίσκεται η Σάλκε, που αν δεν λάβει την επόμενη δόση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα κινδυνεύσει για τα χειρότερα.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η κρίση του κορονοϊού δοκιμάζει τους γερμανικούς συλλόγους, ειδικά εκείνους που έχουν διατηρήσει το μοντέλο ενιαίου ερασιτεχνικού-επαγγελματικού σωματείου. Σε αυτό το γκρουπ ανήκει και η Σάλκε, η οποία έχει χάσει τεράστιο μέρος των εσόδων της τους τελευταίους μήνες, που προέρχεται κυρίως από τα εισιτήρια και τα τηλεοπτικά δικαιώματα και σύμφωνα με το «Kicker» αντιμετωπίζει κίνδυνο για την ύπαρξη της στο χάρτη.

Όπως αναφέρει το γερμανικό ΜΜΕ, οι Βασιλικοί Μπλε ανέμεναν την τέταρτη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου από τις 10 Απριλίου, ωστόσο η αβεβαιότητα γύρω από την συνέχιση της σεζόν καθυστέρησε τις αποπληρωμές. Έτσι, ο σύλλογος βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο και χρειάζεται οπωσδήποτε τα 15.892.000 ευρώ της δόσης ως τις 2 Μαΐου για να καλύψει τις υποχρεώσεις της και να μην υποστεί καταστροφικές συνέπειες.

Ήδη, το 2019 είχε κλείσει με έλλειμμα 200 εκατομμυρίων ευρώ στον σύλλογο της Βεστφαλίας και παρά το γεγονός ότι τέθηκε μείωση 15% στους μισθούς των παικτών και αναβολή σε αντίστοιχο ποσοστό για ακόμη ένα μέρος τους, η ανάγκη για ρευστό είναι επιτακτική.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

BUNDESLIGA NEWS FEED