Λοκομοτίβ Λειψίας: Πούλησε... 100.000 εισιτήρια για ματς με «κρυφό αντίπαλο»!

Κώστας Ζάλιαρης
Λοκομοτίβ Λειψίας: Πούλησε... 100.000 εισιτήρια για ματς με «κρυφό αντίπαλο»!

bet365

Περίεργο σκηνικό έχει στήσει η Λοκομοτίβ Λειψίας στην 4η κατηγορία της Γερμανίας, αφού πούλησε 100.000 εισιτήρια για ματς με αντίπαλο που παραμένει κρυφός. Ενδεικτικά, στο γήπεδο δεν πηγαίνουν περισσότεροι από 3.000 οπαδοί στα παιχνίδια της...

«Θα υπάρχει και Live streaming από το γήπεδο, οι προβολείς θα είναι ανοιχτοί και οι σπίκερ μας θα κάνουν κανονικά τη μετάδοση για όσα θα συμβαίνουν στο ματς. Αυτά μπορώ να σας πω μονάχα αυτή τη στιγμή». Τάδε έφη εκπρόσωπος Τύπου της Λοκομοτίβ Λειψίας που έχει κάνει τους φίλους της ομάδας ν' απορούν αλλά και τον κόσμο να μην ξέρει τι να σκεφτεί.

Παρά το γεγονός πως η προσέλευση στο γήπεδο δεν ξεπερνά τις 3.000 στα παιχνίδια της ομάδας, έχουν πουληθεί ήδη 100.000 εισιτήρια έναντι 1 ευρώ για το παιχνίδι που προγραμματίστηκε για τις 8 Μαΐου με αντίπαλο που... παραμένει κρυφός.

Ο σύλλογος, πάντως, έχει ιστορία 126 ετών και ήταν παρών στα ευρωπαϊκά Κύπελλα από τη δεκαετία του 1960 έως και αυτή του 1980!

Μάλιστα, είχε ηττηθεί στον τελικό του Κυπέλλου Κυπέλλουχων το 1987 από τον Άγιαξ με γκολ του Φαν Μπάστεν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα