Κορονοϊός – Bundesliga: Εξέταση των παικτών κάθε τρεις μέρες!

Gazzetta team
Κορονοϊός – Bundesliga: Εξέταση των παικτών κάθε τρεις μέρες!

bet365

Η Bundesliga φιλοδοξεί να επαναρχίσουν φέτος τα πρωταθλήματα της, αλλά όταν το κάνει, θέλει να είναι απόλυτα έτοιμη.

Οι αρμόδιοι της γερμανικής Bundesliga θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια, προκειμένου να επαναρχίσουν κάποια στιγμή τα πρωταθλήματα, όταν (και εφόσον) ελεγχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού στην χώρα.

Εφόσον γίνει αυτό, όμως, θέλουν να έχουν πάρει ολες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Και, σύμφωνα με το δίκτυο «MDR», η ομάδα εργασίας που έχει δημιουργηθεί για να διαχειριστεί την κρίση στο ποδόσφαιρο, μελετάει λύσεις για την υγειονομική αντιμετώπιση της κατάστασης.

Μια από αυτές θα είναι το να υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές σε τεστ για τον κορονοϊό κάθε τρεις μέρες! Αν ένας παίκτης βρίσκεται θετικός, θα μπαίνει σε καραντίνα, όχι όμως και οι συμπαίκτες του, οι οποίοι θα συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά.

Εκτάκτως, θα εφαρμοστεί ένας νέος κανονισμός, σύμφωνα με τον οποίο οι ομάδες θα μπορούν να κατεβαίνουν σε έναν αγώνα, αρκεί να έχουν διαθέσιμους δύο τερματοφύλακες και 13 παίκτες πλην τερματοφυλάκων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα