Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ 1-2: Ξεκάθαρη διεκδικήτρια τίτλου (vid)

Gazzetta team
Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ 1-2: Ξεκάθαρη διεκδικήτρια τίτλου (vid)

bet365

Η Ντόρτμουντ πέρασε με 1-2 από την Γκλάντμπαχ και με την τέταρτη διαδοχική νίκη, πλησίασε στο -1 από την Μπέγρν, δείχνοντας ότι θα την κυνηγήσει για το πρωτάθλημα.

Αυτή τη φορά ο Χάαλαντ δεν βρήκε δίχτυα. Ωστόσο, ο Νορβηγός φορ συνέχισε να έχει συμμετοχή στα γκολ της Ντόρτμουντ. Εκείνος ήταν που σέρβιρε το πρώτο της ομάδας του, η οποία πέρασε με 1-2 από την Γκλάντμπαχ και ανέβηκε στο -1 από την κορυφή (σ.σ.: η Μπάγερν παίζει την Κυριακή), θέτοντας ξεκάθαρη υποψηφιότητα για τον φετινό τίτλο.

Στο 0-1 πάντως ο Αζάρ έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, με τον Χακίμι (71') να χαρίζει στους φιλοξενούμενους το τρίποντο, πλασάροντας από την κλειστή γωνία. Ενδιάμεσα (50') ο Στιντλ είχε ισοφαρίσει, αλλά η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη και εάν δεν υπήρχε ο Ζόμερ με ορισμένες φοβερές επεμβάσεις, το ματς θα είχε τελειώσει νωρίτερα. Ηταν η τέταρτη διαδοχική νίκη για τους κιτρινόμαυρους, με τα Πουλάρια να γνωρίζουν την ήττα έπειτα από πέντε αγωνιστικές, κάτι που τα έθεσε εκτός τετράδας.

Γκλάντμπαχ (Μαρκ Ρόζε): Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Στιντλ, Κράμερ (77' Εμπολό), Χόφμαν (65' Τιράμ), Νόιχαουζ, Ζακάρια (36' Γιάντσκε), Πλεά

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπίρκι, Χούμελς, Πίστσεκ, Γκερέιρο, Χακίμι, Βίτσελ, Ζακαντού, Τσαν, Μπραντ (66' Σάντσο), Αζάρ (83' Ρέινα), Χάαλαντ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα