Άιντραχτ – Ουνιόν Βερολίνου 1-2: «Διπλό» εκτόξευσης για τους πρωτευουσιάνους (vid)

Gazzetta team
Άιντραχτ – Ουνιόν Βερολίνου 1-2: «Διπλό» εκτόξευσης για τους πρωτευουσιάνους (vid)

bet365

Στο +9 από τα πλέι άουτ η Ουνιόν Βερολίνου, η οποία εκμεταλλεύτηκε την κούραση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τσέλσι - Μπάγερν Μ. με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Την περασμένη Πέμπτη (20/02), η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν εντυπωσιακή και συνέτριψε με 4-1 την Ζάλτσμπουργκ, κάνοντας άλμα πρόκρισης στους «16» του Europa League.

Με τρεις διαδοχικές εντός έδρας νίκες και στην Bundesliga, οι Αετοί ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, μια από τις πιο αδύναμες εκτός έδρας ομάδες του πρωταθλήματος, στο ματς που έκλεισε την 23η αγωνιστική.

Οι πρωτευουσιάνοι, όμως, εκμεταλλεύτηκαν την κούραση και την… ευφορία της Άιντραχτ και πήραν μια σπουδαία νίκη (2-1), χάρη στην οποία ξέφυγαν με εννέα βαθμούς από την τελευταία τριάδα, ξεπερνώντας και κατά έναν βαθμό την αντίπαλό τους.

Σεμπάστιαν Άντερσον (49’) και Εβάν Εντικά (67’ αυτογκόλ) έδωσαν σημαντικότατο προβάδισμα στην Ουνιόν, με την Άιντραχτ να μειώνει απλά με αυτογκόλ του Φλόριαν Χίμπνερ (79’), αφού νωρίτερα της είχε ακυρωθεί γκολ του Αντρέ Σίλβα μέσω VAR.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα