Βόλφσμπουργκ - Μάιντζ 4-0: Περίπατος και κοιτάζει Ευρώπη (vid)

Gazzetta team
Βόλφσμπουργκ - Μάιντζ 4-0: Περίπατος και κοιτάζει Ευρώπη (vid)

bet365

Η Βόλφσμπουργκ είχε εύκολο βράδυ κόντρα στην Μάιντζ, την φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα (4-0) και πλησίασε στο -2 από τις θέσεις Ευρώπης.

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16» του Europa League μετά την νίκη επί της Μάλμε μεσοβδόμαδα (2-1) της έδωσε ώθηση για ένα άνετο ματς πρωταθλήματος.

Η Βόλφσμπουργκ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στην Μάιντς και με νίκη 4-0 έκανε αποφασιστική κίνηση στο κυνήγι της νέας εξόδου στην Ευρώπη την ερχόμενη περίοδο.

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους Λύκους, σκόραραν πρώτα οι Μπρέκαλο (21') και Στέφεν (45') για να κλειδώσουν τη νίκη και μετά την ανάπαυλα ο Γκέραρντ (49') και ξανά ο δεύτερος (68') για τον τελικό θρίαμβο.

Πλέον, η Βόλφσμπουργκ έφτασε τους 34 βαθμούς, στο -2 από την έκτη Σάλκε, την ώρα που η Μάιντζ διατηρείται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με 22 βαθμούς στην 15η θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα