Σάλκε - Λειψία 0-5: Νίκη στο λεπτό, συντριβή... τελικό (vid)

Gazzetta team
Σάλκε - Λειψία 0-5: Νίκη στο λεπτό, συντριβή... τελικό (vid)

bet365

Η Λειψία ήταν σαρωτική απέναντι στην Σάλκε (0-5) και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο σε απόσταση αναπνοής από την Μπάγερν Μονάχου, στέλνοντας μήνυμα μάχης μέχρι τέλους.

Η νίκη κόντρα στην Τότεναμ μεσοβδόμαδα είχε φέρει τον απαραίτητο ενθουσιασμό για μια τέτοια εμφάνιση. Η Λειψία, όμως, δεν έδειξε έλεος στην αγνώριστη σε σχέση με τον πρώτο γύρο Σάλκε, ταπεινώνοντάς την μέσα στο σπίτι της.

Οι Κόκκινοι Ταύροι διέσυραν τους Βασιλικούς Μπλε με 5-0, σε ένα ματς που ουσιαστικά άρχισαν προηγούμενοι στο σκορ. Ο λόγος ήταν ο κεραυνός του Μαρσέλ Σάμπιτσερ στα 55'', γκολ που έθεσε την συνέχεια του ματς σε καθεστώς διαχείρισης για την ομάδα του Νάγκελσμαν.

Αλλά εκείνη δεν είχε πρόθεση να χαριστεί. Μετά την ανάπαυλα, εμφανίστηκε κατατροπωτική. Ο Τίμο Βέρνερ πρόσθεσε στο 61' το 21o γκολ του στο πρωτάθλημα, ο Χάλστενμπεργκ σημείωσε το τρίτο τεμάχιο στο 68' και ακολούθησαν τα γκολ του Ανχελίνο (80') και του Φόρσμπεργκ (89') για το κουιντέτο τερμάτων. Κοινή συνισταμένη σε αυτά τα τέρματα ο εκπληκτικός Κρίστοφερ Ενκουνκού, ο οποίος έγινε ο πρώτος καταγεγραμμένος παίκτης στην ιστορία της Bundesliga που μοιράζει τέσσερις ασίστ σε ένα ημίχρονο.

Πλέον, η Λειψία σκαρφάλωσε ξανά στους 48 βαθμούς, στενός... κορσές στην Μπάγερν που προελαύνει με 49.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα