Πάντερμπορν - Βόλφσμπουργκ 2-4: Ξέσπασε με τεσσάρα (vid)

Gazzetta team
Πάντερμπορν - Βόλφσμπουργκ 2-4: Ξέσπασε με τεσσάρα (vid)

bet365

Την πρώτη της νίκη στο 2020 πήρε η Βόλφσμπουργκ, επικρατώντας της ουραγού Πάντερμπορν με 4-2. Σκόραρε ο Βασιλειάδης για τους ηττημένους.

Πήρε επιτέλους ανάσα η Βόλφσμπουργκ. Μετά από τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη και τελευταίο τρίποντο στις 18 Δεκεμβρίου, οι Πράσινοι ξεκόλλησαν από τις οριακές καταστάσεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα με αέρα τεσσάρων γκολ κόντρα στην ουραγό Πάντερμπορν (2-4).

Παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ζολίνσκι στο 22', μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και απέκτησαν και υπεραριθμία στο 33' (μετά από αποβολή του Χόλτμαν), ιδανική συνθήκη για το ξέσπασμα που θα ακολουθούσε.

Τα δύο γκολ του Γκίντσεκ (40', 60΄) και αυτό του Άρνολντ (76') συνέθεσαν τον θρίαμβο για την Βόλφσμπουργκ, με την Πάντερμπορν να μειώνει προσωρινά σε 2-3, χάρη σε φανταστικό γκολ του Σεμπαστιέν Βασιλειάδη, που δεν ήταν αρκετό.

Έτσι, η ομάδα του Ελληνογερμανού μέσου παρέμεινε τελευταία με 15 βαθμούς, ενώ το σύνολο του Όλιβερ Γκλάσνερ ανέβηκε στους 24.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα