Χέρτα - Σάλκε 0-0: Δεν χ-άρηκε κανείς (vid)

Gazzetta team
Χέρτα - Σάλκε 0-0: Δεν χ-άρηκε κανείς (vid)

bet365

Με το μυαλό στα μεταγραφικά «μπαμ», η Χέρτα δεν μπόρεσε να συνδυάσει και την νίκη απέναντι στην Σάλκε (0-0), στο ντεμπούτο του Κρίστοφ Πιόντεκ.

Ο μεταγραφικός πυρετός ολοκληρώθηκε για την Χέρτα με τρεις δυνατές μεταγραφές την τελευταία εβδομάδα, όμως, στο γήπεδο τίποτα δεν άλλαξε ακόμη για την μέτρια Χέρτα.

Οι πρωτευουσιάνοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν πειστική νίκη κόντρα στην Σάλκε που προερχόταν από πεντάρα στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν και τελικά δεν σκόραρε ουδείς (0-0), για μια λευκή ισοπαλία που δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο πλευρές.

Μοναδικό συν για το σύνολο του Κλίνσμαν το άμεσο ντεμπούτο του Κρίστοφ Πιόντεκ, ο οποίος έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου πριν από ένα 24ωρο (27 εκατ. ευρώ), πέρασε ως αλλαγή στο 63' στη θέση του Βολφ και είχε μάλιστα και ευκαιρία να ανοίξει λογαριασμό στο 73', αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Έτσι, η Χέρτα συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στην 13η θέση με 23 βαθμούς και περιμένει την ενίσχυση να αποτυπωθεί και στο χορτάρι. Την ίδια ώρα, η Σάλκε έχασε έδαφος για δεύτερο σερί ματς από την τετράδα, φτάνοντας στους 34 βαθμούς την 5η Λεβερκούζεν (έχει ματς λιγότερο).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα