Μπάγερν: Μήνυμα του Ρουμενίγκε προς Νόιερ, Μίλερ και... Σία

Μπάγερν: Μήνυμα του Ρουμενίγκε προς Νόιερ, Μίλερ και... Σία

Gazzetta team
Μπάγερν: Μήνυμα του Ρουμενίγκε προς Νόιερ, Μίλερ και... Σία

bet365

Συζητήσεις από (σχεδόν) μηδενική βάση θα ξεκινήσει ο βαυαρικός σύλλογος με Νόιερ, Μίλερ, Τιάγκο, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ και Μπόατενγκ, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι του 2021.

Ανανέωση εκ βαθέων του ρόστερ της επιδιώκει η Μπάγερν Μονάχου, με τον πρόεδρο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για παίκτες – σημαίες όπως ο Μάνουελ Νόιερ, ο Τόμας Μίλερ, ο Τιάγκο Αλκάνταρα ή ο Νταβίντ Αλάμπα, τα συμβόλαια των οποίων πλησιάζουν στην λήξη τους.

«Έχουμε κάποιους παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν σε ενάμισι χρόνο. Με εκείνους θα μιλήσουμε, αν και θα το κάνουμε με την μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση προτού πάρουμε αποφάσεις» εξήγησε ο Ρουμενίγκε, αναφέροντας τα ονόματα των Αλάμπα, Τιάγκο, Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ, Μίλερ και Νόιερ, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το 2021.

«Πρέπει να φέρουμε στην Μπάγερν παίκτες όπως ο (19χρονος) Αλφόνσο Ντέιβις» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρουμενίγκε, για μια Μπάγερν που το καλοκαίρι αναμένεται να επενδύσει πρωτίστως σε νεαρούς παίκτες, όπως ο Κάι Χάβερτς (Μπάγερ Λεβερκούζεν) ή ο Λιρόι Σανέ (Μάντσεστερ Σίτι).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα