Βέρντερ Βρέμης - Χόφενχαϊμ 0-3: Ξέσπασε και απέδρασε (vid)

Gazzetta team
Βέρντερ Βρέμης - Χόφενχαϊμ 0-3: Ξέσπασε και απέδρασε (vid)

bet365

Χάρη σε τρία γκολ μετά το 65', η Χόφενχαϊμ έφυγε με εμφατικό διπλό από την Βρέμη απέναντι στην Βέρντερ (0-3) και πλησίασε την 6η θέση, αφήνοντας τους γηπεδούχους εντός επικίνδυνης ζώνης.

Ξεκίνησαν τη χρονιά με βίους αντίθετους. Η Βέρντερ ήλπισε ξανά ότι η νέα δεκαετία θα την ανανεώσει, μετά την απόδραση από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, η Χόφενχαϊμ μπήκε με το αριστερό στο 2020 με εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Το μεταξύ τους ματς επανέφερε αμφότερες στην τρέχουσα πραγματικότητα. Η Χόφενχαϊμ πέρασε με τριάρα από την Βρέμη (0-3) και συνέχισε να προσεγγίζει τις θέσεις Ευρώπης, την ώρα που οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν για πέμπτη φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Το αυτογκόλ του Κλάασεν στο 65' έδωσε σκληρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την αλλαγή του μομέντουμ και κλείδωσαν το τρίποντο μέσα σε ένα τρίλεπτο. Μπαουμπγκάρντνερ στο 79' και Ανταμιάν στο 82' ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο, για την ομάδα του Άλφρεντ Σρόιντερ, η οποία έφτασε τους 30 βαθμούς και είναι στο -1 από την 6η Λεβερκούζεν (που έχει ματς λιγότερο). Από την άλλη, η Βέρντερ παρέμεινε στους 17 βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Μάιντς και να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα