Ντόρτμουντ - Κολωνία 5-1: Σούπερ επίθεση, απίθανος Χάαλαντ! (vid)

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Κολωνία 5-1: Σούπερ επίθεση, απίθανος Χάαλαντ! (vid)

bet365

Η Ντόρτμουντ πέτυχε τη δεύτερη σερί πεντάρα στο 2020, συνέτριψε την Κολωνία (5-1) και με σούπερ Χάαλαντ πλησίασε την κορυφή της Βundesliga.

Η Ντόρτμουντ μπήκε εντυπωσιακά στο 2020 και μετά την πεντάρα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, διέλυσε με 5-1 και την Κολωνία εντός έδρας. Η ομάδα του Φαβρ ήταν απίθανη επιθετικά, βελτιωμένη ανασταλτικά, με τον απίθανο Χάαλαντ να σκοράρει δυο φορές και πάλι ως αλλαγή. Στη 2η θέση και στο -4 από την κορυφή οι Βεστφαλοί, αλλά με ματς περισσότερο. Τέλος στο σερί (τέσσερις νίκες) για τους Τράγους, ενώ η παράδοση που τη θέλει να μην κερδίζει στο Ντόρτμουντ από το 1991 συνεχίστηκε και φέτος... Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το ιδανικό ξεκίνημα, αφού στην πρώτη φάση έκρυψαν τη μπάλα, ο Σάντσο έκανε την ασίστ και ο Γκερέιρο πέτυχε το 1-0. Οι Βεστφαλοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 13' πλησίασαν στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Xούμελς βρήκε το δοκάρι. Στο 29' ήρθε και το δεύτερο τέρμα, εξαιρετική μπαλιά του Χούμελς από την άμυνα, άψογο τελείωμα του Ρόις. Στο 40' ο Αζάρ έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ, το οποίος όμως ήρθε στο 48ο λεπτό. Εξαιρετικός συνδυασμός Ρόις και Σάντσο, με τον Βρετανό να πετυχαίνει το 3-0. Στο 64' η Κολωνία μείωσε με τον Ουτ, αλλά ως εκεί...Ο Φαβρ πέρασε στο ματς τον Χάαλαντ στο 65ο λεπτό και τον είδε να σκοράρει δυο φορές! Ο απίθανος Νορβηγός στο 77' πέτυχε από κοντά το 4-1 και στο 87' με ιδανικό πλασέ από τα πλάγια διαμόρφωσε το 5-0.

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Χούμελς, Πίσζεκ, Γκερέιρο, Ακανί, Χακίμι, Βίτσελ, Σάντσο (89΄ Ρέινα), Ρόις (80' Ντάουντ), Αζάρ (65' Xάαλαντ), Μπραντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα