Χέρτα - Μπάγερν 0-4: Σαρωτική στο κυνήγι της Λειψίας (vid)

Gazzetta team
Χέρτα - Μπάγερν 0-4: Σαρωτική στο κυνήγι της Λειψίας (vid)

bet365

Η Μπάγερν φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ (0-4) και έδειξε ανανεωμένη από την χειμερινή διακοπή κι έτοιμη για το κυνήγι της πρωτοπόρου Λειψίας, που βρίσκεται στο +4.

Το καθιερωμένο break της Bundesliga συνηθίζει να ευεργετεί τις ομάδες που έμειναν κάτω από τα στάνταρ τους στο πρώτο μισό. Η Μπάγερν Μονάχου αποτέλεσε μια τέτοια ομάδα, τερμάτισε 3η στον α' γύρο, όμως, με το... καλημέρα από την επανέναρξη, ξεπέρασε ήδη έναν αντίπαλο στην προσπάθεια της να σηκώσει την 8η διαδοχική πιατέλα. Πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στους πρωτευουσιάνους της Χέρτα, οι Βαυαροί έφτασαν στην επιβλητική τεσσάρα (0-4) και έγιναν οι πρώτοι κατά σειρά ακόλουθοι της πρωτοπόρου Λειψίας, τέσσερις βαθμούς πίσω. Προς το παρόν.

Ο Μίλερ ήταν εκείνος που ξεκλείδωσε την άμυνα της ομάδας του Κλίνσμαν, με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και έτσι σκόραρε για 12ο συνεχόμενο ημερολογιακό έτος στην Bundesliga. Από εκεί και πέρα, ο δρόμος ήταν ανοιχτός και τα υπόλοιπα «σκυλιά»... λυμένα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε την σκυτάλη στο 73' για το 0-2 και μετατόπισε την κόντρα Λειψίας-Μπάγερν και στον πίνακα των σκόρερ, ισοφαρίζοντας ξανά στην κορυφή τον Βέρνερ με 20 τέρματα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τιάγκο σκόραρε με έξοχο σουτ από την περιοχή ενώ ο Πέρισιτς συμπλήρωσε το βαυαρικό καρέ μέσα σε ένα 25λεπτο στο 84', για το ιδανικό ποδαρικό στη νέα δεκαετία.

Χέρτα (Κλίνσμαν): Γιαρστάιν, Κλούντερ, Μπογιάτα, Τορουνάριγκα, Πλάτενχαρντ, Ασκασίμπαρ, Λουκεμπάκιο (82' Κόπκε), Ντάριντα (68' Βολφ), Γκρούγιτς, Ντιλρόσουν (82' Μίτελσταντ), Σέλκε
Μπάγερν Μονάχου (Φλικ): Νόιερ, Ντέιβις, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Παβάρ, Αλκάνταρα, Γκορέτσκα, Κουτίνιο (83' Κιζάνς), Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι, Μίλερ (87' Γκνάμπρι)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα