Φράιμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου 1-3: Στις καθυστερήσεις! (vid)

Gazzetta team
Φράιμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου 1-3: Στις καθυστερήσεις! (vid)

bet365

Με τους Ζίρκζι και Γκνάμπρι να σκοράρουν στο 92' και στο 95' οι Βαυαροί πήραν το τρίποντο και μείωσαν στο -4 από την κορυφή, όπου βρίσκονται Γκλάντμπαχ (2-0 την Πάντερμπορν) και Λειψία.

Η ισοπαλία της Λειψίας με τη Ντόρτμουντ, την Τρίτη, έδινε στη Μπάγερν τη δυνατότητα να πλησιάσει στην 1η θέση και το έκανε, έστω και με πολύ άγχος. Αντιμετωπίζοντας την Φράιμπουργκ εκτός έδρας, οι Βαυαροί μπήκαν καλά στο ματς, πίεσαν και τελικά σκόραραν στο 16' με τον Λεβαντόφσκι, μετά το γύρισμα του Ντέιβις (0-1). Η ομάδα του Χανς Φλικ ήλεγχε την κατάσταση αλλά οι γηπεδούχοι σταδιακά άρχισαν να ανεβαίνουν και τελικά ισοφάρισαν στο 59' με τον Γκρίφο (1-1). Ενα γκολ που φαινόταν ότι θα έκανε ζημιά στη Μπάγερν, η οποία έψαχνε το δεύτερο γκολ αλλά δεν το έβρισκε, μέχρι που φτάσαμε στο 92'... Εκεί, ο πιτσιρικάς Ζίρκζι έγινε λυτρωτής αφού έκανε από κοντά το 1-2 μετά την πάσα του Γκνάμπρι, ο οποίος τρία λεπτά μετά κλείδωσε το τρίποντο διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Ξανά στην κορυφή!
Στην 1η θέση, έστω μαζί με τη Λειψία, βρίσκεται και πάλι η Γκλάντμπαχ, η οποία υποδέχθηκε την ουραγό Πάντερμπορν και τη νίκησε με 2-0. Το ματς ήταν πιο δύσκολο από ό,τι αναμενόταν για τη Μπορούσια, η οποία δεν μπόρεσε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο αλλά το έκανε με την έναρξη του δεύτερου, στο 46', όταν ο Στιντλ είδε τον Πλέα κι αυτός είχε το χώρο για να εκτελέσει και να ανοίξει το σκορ (1-0). Από εκείνη τη στιγμή όλα ήταν πιο απλά για τη Γκλάντμπαχ, η οποία έκανε και το 2-0 στο 67' με το πέναλτι του Στιντλ και εξασφάλισε τη νίκη.

Εχασε την 4άδα στο 82'...
Στο Βόλφσμπουργκ-Σάλκε οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να δημιουργούν ευκαιρίες και να τις χάνουν. Ετσι, όταν ο Καμπάκ έκανε το 0-1 στο 50', έμοιαζε μια δίκαιη τιμωρία για τους Λύκους. Οι Βασιλικοί Μπλε κρατούσαν το προβάδισμα και ήταν όλο και πιο κοντά στο τρίποντο που θα τους έστελνε στην 3η θέση με το τέλος της 16ης αγωνιστικής, αλλά στο 82' ο Μπαμπού από κοντά έκανε το 1-1, το οποίο αφήνει τους Βεστφαλούς στην 5η θέση.

Τρελή ανατροπή οι Τράγοι!
Τα γκολ των Χίντερεγκερ (6') και Πασιέντσα (30') έδιναν την εντύπωση ότι η Αϊντραχτ καθάρισε από νωρίς την Κολωνία και πήρε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα της έδιναν μια πολύ καλή διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 44', όμως, ο Εκτορ μείωσε σε 2-1 και στο β' μέρος όλα ήρθαν τούμπα: Γκολ στο 72' ο Μπορνόβ για το 2-2, γκολ στο 81' ο Ντρέξλερ για το 2-3, γκολ στο 94' ο Γιάκομπς για το 2-4 και κάπως έτσι η Κολωνία πήγε στη 15η θέση και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα