Λεβερκούζεν: Ανακοίνωσε τον Παλάσιος της Ρίβερ Πλέιτ

Λεβερκούζεν: Ανακοίνωσε τον Παλάσιος της Ρίβερ Πλέιτ

Gazzetta team
Λεβερκούζεν: Ανακοίνωσε τον Παλάσιος της Ρίβερ Πλέιτ

bet365

Δυνατό μπάσιμο στο μεταγραφικό παράθυρο του Γενάρη προγραμμάτισε η Λεβερκούζεν, η οποία ανακοίνωσε από τώρα την απόκτηση του αστεριού της Ρίβερ Πλέιτ, Εσέκιελ Παλάσιος, ως το 2025.

Σούπερ μεταγραφή, την πρώτη της ενόψει Ιανουαρίου ανακοίνωσε η Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι «ασπιρίνες» έκαναν δικό τους τον 21χρονο μέσο της Ρίβερ Πλέιτ, Εσέκιελ Παλάσιος, ο οποίος τράβηξε πάνω του τα βλέμματα τα τελευταία δύο χρόνια στο Κόπα Λιμπερταδόρες και είχε κινήσει το ενδιαφέρον και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για να τον αποκτήσουν, οι ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου έβγαλαν από τα ταμεία τους 21 εκατομμύρια ευρώ, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο πενταετές συμβόλαιο, ως το 2025.

Με τη φανέλα των Εκατομμυριούχων, ο φέρελπις κεντρικός μέσος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου πρόλαβε να πραγματοποιήσει συνολικά 77 συμμετοχές με 7 γκολ και 10 ασίστ, κερδίζοντας φυσικά το βαρύτιμο τρόπαιο της Λατινικής Αμερικής το 2018 και φτάνοντας ως τον τελικό κόντρα στην Φλαμένγκο πριν από μερικές εβδομάδες. Μάλιστα, έχει ήδη καταγράψει τέσσερις συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής, λογίζεται ως επόμενος βασικός στην Αλμπισελέστε και έτσι η Λεβερκούζεν πέτυχε ενδεχομένως ένα από τα πιο value-for-money deal για την εποχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα