Μπάγερν – Βέρντερ Βρέμης 6-1: Ξέσπασε! (vids)

Gazzetta team
Μπάγερν – Βέρντερ Βρέμης 6-1: Ξέσπασε! (vids)

bet365

Η Βέρντερ έκανε το λάθος να προηγηθεί στην Allianz Arena και οι Βαυαροί με χατ-τρικ Κουτίνιο την τιμώρησαν με μισή ντουζίνα γκολ. Ηττες για Φράιμπουργκ (1-0 από Χέρτα) και Λεβερκούζεν (2-0 από Κολωνία).

Δύο σερί ήττες μετρούσε η Μπάγερν, η οποία είχε ηττηθεί στο Μόναχο από τη Λεβερκούζεν και μετά στο Μένχεγκλαντμπαχ από την Μπορούσια. Ετσι, η ομάδα του Χάνσι Φλικ είχε μείνει στο -7 από την κορυφή και περιθώριο για νέα γκέλα δεν υπήρχε. Οταν, επομένως, ο Ράσιτσα στο 24' χόρεψε τον Μπόατενγκ και με σουτάρα έκανε το 0-1 για τη Βέρνερ, οι Βαυαροί κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε γυρισμός: Θα έκαναν την ανατροπή και θα νικούσαν. Και το έκαναν με εντυπωσιακό τρόπο. Η προβολή του Κουτίνιο στην κενή εστία στο 45' έφερε το 1-1, το τελείωμα του Λεβαντόφσκι με το αριστερό από κοντά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφερε το 2-1 και το γεγονός ότι η Μπάγερν είχε γυρίσει το σκορ από το ημίχρονο, έφερε 6άρα τελικά στο β' μέρος! Πρωταγωνιστής ο Κουτίνιο που έβαλε άλλα δύο γκολ, κάνοντας το 3-1 στο 63' και το 6-1 στο 78', ενώ ενδιάμεσα είχε βρει ξανά δίχτυα ο Λεβαντόφσκι (72') και αμέσως μετά ο Μίλερ (75', δίνοντας συνέχεια στο γκολ του επί της Τότεναμ πριν λίγες μέρες.

Την σόκαρε η Κολωνία
Η Λεβερκούζεν των δύο συνεχόμενων νικών και των τριών στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές (είχε και μια ισοπαλία) ήταν το μεγάλο φαβορί στην Κολωνία κόντρα στην τοπική ομάδα, η οποία μετρούσε έξι σερί ματς χωρίς νίκη (η τελευταία ήταν στις 20/10 επί της Πάντερμπορν). Τελικά δεν έγιναν επτά, αφού οι Τράγοι ήταν απολύτως σοβαροί και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι Ασπιρίνες έμειναν με 10 παίκτες στο 62', όταν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντράγκοβιτς. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την Μπάγερ σε εκείνο το σημείο και δυσκολότερα στο 73' με το 1-0 του Κόρντομπα, το οποίο προκάλεσε νεύρα. Τόσα, ώστε να δει κόκκινη κάρτα και ο Μπέιλι στο 77' αφήνοντας με 9 τη Λεβερκούζεν και απλοποιώντας τα πράγματα για την Κολωνία, η οποία έβαλε και δεύτερο γκολ με τον Μπόρνοβ στο 84' (2-0).

Δεν νικάει η Πάντερμπορν...
Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα -και με τις προβλέψεις να μην είναι και τόσο αισιόδοξες για τη συνέχεια- παραμένει η Πάντερμπορν, η οποία δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο υποδεχόμενη την Ουνιόν Βερολίνου. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 7' με τον Ινγκβαρτσεν αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν με τον Πρόγκερ στο 33'. Η Πάντερμπορν είχε πολύ χρόνο για να ψάξει τη νίκη αλλά δεν τη βρήκε ποτέ και έτσι, όπως προαναφέραμε, παρέμεινε ουραγός ενώ η Ουνιόν είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζωνή.

Επιτέλους νίκη για Χέρτα
Σπουδαία νίκη πέτυχε η Χέρτα Βερολίνου απέναντι στην Φράιμπουργκ, παίρνοντας το τρίποντο με το οποίο ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις. Οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντάριντα στο 53', έσπασαν το αρνητικό σερί των επτά αγώνων (είχαν να κερδίσουν από τις 4 Οκτώβρη) και ανέβηκαν στους 15 βαθμούς, στο -3 από την 15η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Από την άλλη, η Φράιμπουργκ δείχνει να έχει ξεφουσκώσει μετά το θετικό ξεκίνημα και βρίσκεται στους 25 βαθμούς και την 6η θέση.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα