Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: «Σφίγγει» τα δόντια για να αντέξει μέχρι την διακοπή!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σεμπάστιαν Βασιλειάδης: «Σφίγγει» τα δόντια για να αντέξει μέχρι την διακοπή!

bet365

Ο τεχνικός της Πάντερμπορν, Στέφεν Μπάουμγκαρτ παραδέχθηκε πως ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη βουβωνική χώρα, αλλά στόχος του είναι να καταφέρει να αγωνιστεί μέχρι την χειμερινή διακοπή της Bundesliga.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος μέχρι στιγμής έχει συμμετοχή ως βασικός και στα 13 φετινά ματς της Πάντερμπορν στην Bundesliga.

Ο Βασιλειάδης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 40΄ της αναμέτρησης κόντρα στην Ντόρτμουντ επέστρεψε κανονικά στο επόμενο ματς απέναντι στην Λειψία με τον τεχνικό του συλλόγου, Στέφεν Μπάουμγκαρτ να σημειώνει πως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να αποθεραπευθεί πλήρως, δίχως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Κανονικά θα έπρεπε να τον ξεκουράσουμε, αλλά είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Ο Βασιλειάδης είναι πολύ φιλόδοξος και θέλει να τα καταφέρει μέχρι τα Χριστούγεννα. Δουλειά μας είναι να τον κρατήσουμε υγιή από ματς σε ματς».

Σύμφωνα με το πλάνο της γερμανικής ομάδας, ο ομογενής χαφ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράση για περίπου δύο εβδομάδες στο διάστημα των Χριστουγέννων για να είναι εν συνεχεία έτοιμος για την αναμέτρηση με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στις 19 Ιανουαρίου. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον σταρ της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο.

«Δεν ξέρω για την διάγνωση του Λεβαντόφσκι, όπως επίσης δεν γνωρίζω τι θα συμβεί με τον Βασιλειάδη σε τρεις εβδομάδες. Κοιτάζουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Βέρντερ», πρόσθεσε ο Μπάουμγκαρτ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα