Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Υποβιβάστηκε» στο Αμβούργο για να φύγει

Κώστας Ζάλιαρης
Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Υποβιβάστηκε» στο Αμβούργο για να φύγει

bet365

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε με τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή του Αμβούργου και αποφάσισαν όλοι μαζί να βρεθεί ο Έλληνας αμυντικός μέχρι τον χειμώνα στην ομάδα κ-21, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και ν' αποχωρήσει όπως το επιθυμεί.

Από τη στιγμή που δεν μπορεί να εξασφαλίσει μια θέση στα πλάνα του προπονητή του, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει πάρει την απόφαση ν' αποχωρήσει από την HSV.

«Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι θέλω να παίζω κι αυτό δεν μπορεί να γίνει εδώ...» είπε ο Έλληνας άσος, ο οποίος όμως, είδε την ομάδα του να τον βοηθάει σε αυτό.

Ο αθλητικός διευθυντής, Γιόνας Μπολντ και ο προπονητής, Ντίερ Χέκινγκ, μίλησαν μαζί του και όλοι μαζί αποφάσισαν ότι θα ήταν το ιδανικό για εκείνον να προπονείται και να παίζει με το τμήμα κ-21, ώστε να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να καταφέρει να βρει μια νέα ομάδα τον προσεχή χειμώνα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα