Μίλερ: Ζήτησε να φύγει από τη Μπάγερν τον χειμώνα!

Μίλερ: Ζήτησε να φύγει από τη Μπάγερν τον χειμώνα!

Κώστας Ζάλιαρης
Μίλερ: Ζήτησε να φύγει από τη Μπάγερν τον χειμώνα!

bet365

Ο Τόμας Μίλερ φέρεται να έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στη θητεία του στη Μπάγερν Μονάχου καθώς αισθάνεται πως δεν απολαμβάνει την εκτίμηση του Κόβατς και των συνεργατών του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, ο Γερμανός επιθετικός, θα συζητήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου της Βαυαρίας αυτές τις μέρες με την ευκαιρία και της διακοπής του πρωταθλήματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στη μεταξύ τους σχέση συνεργασίας.

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, έπειτα από μια 10ετία στην πρώτη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου και έχοντας βρεθεί στα τμήματα υποδομής του κλαμπ από την εφηβική του ηλικία, αισθάνεται πως δεν έχει πλέον τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπό του, όπως θα το ήθελε.

Η επιθυμία του φέρεται να είναι η αποχώρηση από την ομάδα τον προσεχή Ιανουάριο, κάτι που φυσικά θα... χτυπήσει το καμπανάκι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω της μεγάλης ανάγκης που έχει για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα