Ουνιόν Βερολίνου - Ντόρτμουντ 3-1: Ιστορική νίκη! (vid)

Gazzetta team
Ουνιόν Βερολίνου - Ντόρτμουντ 3-1: Ιστορική νίκη! (vid)

bet365

Η Ουνιόν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Ντόρτμουντ στην άμυνα και πέτυχε την πρώτη ιστορική της νίκη στην Bundesliga!

Η Ντόρτμουντ υπέστη φέτος από νωρίς την πρώτη ήττα στη σεζόν, καθώς έκανε απίθανα λάθη και τα πλήρωσε. Η Ουνιόν είπε «ευχαριστώ» και έφτασε στην πρώτη νίκη στην ιστορία της στην Bundesliga με 3-1!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο 22’ ο Μπίλτερ από ένα κόρνερ έκανε το 1-0. Η απάντηση ήταν άμεση για τους Βεστφαλούς, με τον Αλκάθερ να κάνει το 1-1 ύστερα από ακόμη μία ασίστ του Σάντσο, ενώ θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο, όμως σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους.

Και στην επανάληψη ήρθε η καταστροφή, όταν στο 50’ ο Ακάντζι έκανε ερασιτεχνικό λάθος και μπορεί ο Μπούρκι να έσωσε το πρώτο σουτ, όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο δεύτερο, με τον Μπίλτερ να βρίσκει ξανά δίχτυα για το 2-1! Η Ντόρτμουντ έκανε κακή εμφάνιση και απλά δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 75’ με τον Άντερσον για το τελικό 3-1.

Ουνιόν (Ουρς Φίσερ): Γκικιέβιτς, Τρίμελ, Σούμποτιτς, Φρίντριχ, Λεντς, Άντριχ, Σμίντεμπαχ, Μπέκερ, Μπίλτερ, Άντερσον, Ούτζα

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Πίσεκ, Ακάντζι, Χούμελς, Χακίμι, Βάιγκλ (76’ Γκερέιρο), Ντιλέινι (46’ Νταούντ), Σάντσο, Ρόις, Μπραντ (86’ Μπρουν Λάρσεν) – Αλκάθερ

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα