Μπάγερν Μονάχου - Χέρτα Βερολίνου 2-2: Γκέλα... (vid)

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου - Χέρτα Βερολίνου 2-2: Γκέλα... (vid)

bet365

Τα δύο γκολ του ρέκορντμαν Λεβαντόφσκι δεν ήταν αρκετά στους Βαυαρούς για να νικήσουν τους Βερολινέζους, οι οποίοι... δε χάνουν σε πρεμιέρα!

Η φετινή Bundesliga μπορεί να κρύβει άσχημες εκπλήξεις για την Μπάγερν και αυτό φάνηκε από την αρχή, αφού για πρώτη φορά μετά το 2011 δε νίκησε σε πρεμιέρα. Ισως επειδή απέναντι της είχε μια ομάδα που δε χάνει σε πρεμιέρα, αφού για 7η σερί χρονιά η Χέρτα ξεκινάει το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα. Ετσι, πήγε... στράφι και το ρεκόρ του Λεβαντόφσκι, ο οποίος για 5η συνεχόμενη χρονιά σκόραρε στο πρώτο ματς της Bundesliga και μάλιστα δύο φορές, στερώντας -τουλάχιστον- από τους Βερολινέζους την πρώτη τους νίκη στο Μόναχο μετά το μακρινό 1977...

Το σουτ του Μίλερ στο 7' που έφυγε λίγο άουτ ήταν η πρώτη φάση της Μπάγερν, η οποία ήθελε το γρήγορο γκολ για να απλοποιήσει τα πράγματα. Αν και όταν το βρήκε, τα πράγματα δεν έγιναν και τόσο απλά... Στο 24' οι Βαυαροί άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο Γκνάμπρι έκανε το γύρισμα από δεξιά, για να γίνει το 1-0 με την προβολή του Λεβαντόφσκι, αλλά η συνέχεια είχε εκπλήξεις. Η Χέρτα, βλέπετε, όχι μόνο δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ήταν μπροστά πριν το τέλος του ημιχρόνου! Εστω κι αν χρειάστηκε την τύχη στο 36', όταν το σουτ του Λουκεμπάκιο κόντραρε στον Ιμπίσεβιτς και άλλαξε πορεία για το 1-1. Δύο λεπτά μετά, πριν συνέλθουν από την ισοφάριση οι γηπεδούχοι, οι Βερολινέζοι δε χρειάστηκαν καθόλου τύχη, αφού όλα ήταν θέμα ικανότητας: Ο Γκρούγιτς "πάλεψε" στον αέρα με τον Παβάρ, η μπάλα πήγε στον Ιμπίσεβιτς, αυτός έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Γκρούγιτς που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και από εκεί και πέρα απέφυγε και τον Νόιερ και πλάσαρε στην κενή εστία για το 1-2!

Εξέλιξη που είχε ως αποτέλεσμα να μπει φουριόζα στο β' μέρος η Μπάγερν για να ισοφαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν το κατάφερε στο 49' αφού η κεφαλιά του Μίλερ έφυγε άουτ, δεν το κατάφερε στο 52' αφού ο Γιαρστάιν απέκρουσε την κοντινή προσπάθεια του Κομάν, το κατάφερε όμως στο 60', όταν ο διαιτητής μέσω VAR έδωσε πέναλτι για τράβηγμα στον Λεβαντόφσκι (σε μια περίεργη φάση), με τον Πολωνό να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί (2-2). Η ομάδα του Νίκο Κόβατς είχε πολύ χρόνο στη διάθεση της για να ξαναπάρει το προβάδισμα αλλά παρά την πίεση της (η Χέρτα δεν έκανε τελική στο δεύτερο ημίχρονο) δεν το πέτυχε, έχοντας την καλύτερη της στιγμή στο 85' με το άστοχο σουτ του Γκνάμπρι...

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Ζίλε, Παβάρ, Αλάμπα, Τιάγκο, Τολισό, Γκνάμπρι (87' Ντέιβις), Μίλερ (85' Ρενάτο Σάντσες), Κομάν, Λεβαντόφσκι.

Χέρτα Βερολίνου: Γιαρστάιν, Κλίντερ, Σταρκ, Ρέκικ, Λέκι, Ντούντα (78' Σκιέλμπρεντ), Νταριντά, Γκρούγιτς, Μίτελσταντ, Λουκεμπάκιο (68' Σέλκε), Ιμπίσεβιτς (63' Εσβάιν).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα