Κάναντι καλεί Ουάρντα στη Νυρεμβέργη

Κάναντι καλεί Ουάρντα στη Νυρεμβέργη

bet365

Επικαλούμενο πηγές από την Ελλάδα το γερμανικό περιοδικό «Kicker» αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Νταμίρ Κάναντι να πάρει τον Αμρ Ουάρντα στη Νυρεμβέργη, αρκεί να συμφωνήσει κι ο ΠΑΟΚ.

Σε σημερινό δημοσίευμα του το «kicker» φέρνει στην επιφάνεια ένα σχετικά άγνωστο όνομα για το γερμανικό κοινό στο παιχνίδι των μεταγραφών για τη Νυρεμβέργη: Τον Αμρ Ουάρντα.

Όπως αναφέρεται ο Αιγύπτιος έπαιξε ως δανεικός το τελευταίο εξάμηνο στον Ατρόμητο Αθηνών και τον γνωρίζει πολύ καλά ο Νταμίρ Κάναντι, που εδώ και λίγο καιρό έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νυρεμβέργης.

«Ο Ουάρντα είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη τεχνική ο οποίος "μπορεί να κάνει εξαιρετικά πράγματα μέσα στο παιχνίδι", αλλά και ένας παίκτης με μεγάλη ικανότητα στο ένας εναντίον ενός», γράφουν οι Γερμανοί στο ρεπορτάζ τους για τον Ουάρντα, ενώ επισημαίνεται ότι υπό τις οδηγίες του Κάναντι, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Στο ρεπορτάζ του «kicker» υπογραμμίζεται ότι ο Αιγύπτιος αναδείχθηκε καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λίγκας τη σεζόν 2017-18, ενώ αναφέρεται και η δέσμευση του Ουάρντα με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2020.

Το σίγουρο είναι πως ο Ουάρντα δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και στον καταρτισμό του ρόστερ της νέας περιόδου για τους Νταμπλούχους Ελλάδας, ενώ δεν υπάρχει πρόθεση πιθανής επέκτασης του συμβολαίου για να παραχωρηθεί ως δανεικός στη γερμανική ομάδα, που θα πρέπει να τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα