Στην Bundesliga η Παντερμπόρν, στα μπαράζ ανόδου η Ουνιόν

Gazzetta team
Στην Bundesliga η Παντερμπόρν, στα μπαράζ ανόδου η Ουνιόν

bet365

Η δεύτερη κατηγορία στην Γερμανία ολοκληρώθηκε, με τις Κολωνίας και Παντερμπόρν να εξασφαλίζουν την άνοδο και την Ουνιόν να αντιμετωπίζει την Στουτγκάρδη στα μπαράζ.

Η Κολωνία είχε εξασφαλίσει εδώ και κάποιες αγωνιστικές την επιστροφή της στην Bundesliga και όλο το ενδιαφέρον ήταν για την ομάδα που θα την ακολουθούσε. Το Αμβούργο είχε ουσιαστικά μείνει εκτός διεκδίκησης της ανόδου, καθώς έπρεπε να καλύψει διαφορά πολλών τερμάτων στο φινάλε και η νίκη με 3-0 επί της Ντούισμπουργκ ήρθε φυσιολογικά χωρίς αντίκρισμα.

Η Ουνιόν αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπόχουμ και ήθελε στραβοπάτημα της Παντερμπόρν, προκειμένου να τερματίσει στη 2η θέση. Αυτό ήρθε, καθώς η τελευταία ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από τη Διναμό Δρέσδης, όμως την ίδια στιγμή οι πρωτευουσιάνοι έμειναν στο 2-2 εκτός έδρας με την Μπόχουμ. Έτσι, έμειναν στην 3η θέση και θα αντιμετωπίσουν την Στουτγκάρδη στα μπαράζ για μία θέση στην Bundesliga.

Ντούισμπουργκ και Μάγκντεμπουργκ υποβιβάστηκαν στην τρίτη κατηγορία, ενώ στα μπαράζ για την παραμονή θα παίξει η Ίνγκολσταντ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα