«Συμφωνία» Μπάγερν-Βέρνερ

Gazzetta team
«Συμφωνία» Μπάγερν-Βέρνερ

bet365

Η «Bild» θεωρεί δεδομένο το deal των Βαυαρών με τον Γερμανό επιθετικό, Τίμο Βέρνερ, ο οποίος έχει αρνηθεί την ανανέωση της Λειψίας και ετοιμάζεται να κατηφορίσει προς Μόναχο.

Η επικείμενη καλοκαιρινή αποχώρηση των Φρανκ Ριμπερί, Αριεν Ρόμπεν, θα σηματοδοτήσει την αλλαγή μία εποχής για την Μπάγερν και το club ετοιμάζει από τώρα τη διάδοχη κατάσταση, αλλά και γενικότερα μία ανανέωση και ενδυνάμωση του ρόστερ. Σε αυτό το πλαίσιο η «Bild» κυκλοφόρησε την είδηση της συμφωνίας των Βαυαρών με τον Τίμο Βέρνερ. Ο Γερμανός επιθετικός πρόσφατα αρνήθηκε την ανανέωση που του προσέφερε η Λειψία και αυτό είναι ακόμα ένα δείγμα του ότι θέλει να πάει στην «Αλιάντς Αρένα».

Το συμβόλαιο του Βέρνερ λήγει τον Ιούνιο του 2020 και το ερχόμενο καλοκαίρι η Λειψία θα έχει μόνο μία επιλογή, να τον πουλήσει, μιας και την επόμενη σεζόν θα μπορέσει να υπογράψει ελεύθερος όπου θέλει. Η Μπάγερν ήδη έχει κλείσει τον Γάλλο πλάγιο μπακ της Στουτγκάρδης, Μπενζαμέν Παβάρ (35 εκατ. ευρώ) και κοιτάζει σοβαρά τους Γιούλιαν Μπραντ, Κάι Χάβερτς (Λεβερκούζεν), Νικολά Πεπέ (Λιλ) και Κάλουμ Χάντσον-Οντόι (Τσέλσι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα