Αποσύρθηκε η Μπάγερν για Χάντσον – Οντόι κι επιστρέφει το καλοκαίρι

Κώστας Ζάλιαρης
Αποσύρθηκε η Μπάγερν για Χάντσον – Οντόι κι επιστρέφει το καλοκαίρι

bet365

Έπειτα από τέσσερις προσφορές που όλες βρήκαν σε... τοίχο, η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να πήρε την απόφαση ν' αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Χάντσον – Οντόι και να χτυπήσει ξανά την πόρτα της Τσέλσι, το καλοκαίρι.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μίλαν - Νάπολι και σούπερ αποδόσεις στο Coppa Italia από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Βαυαροί, αν και έφτασαν σε σημείο να προσφέρουν περισσότερα από 40 εκατ.ευρώ για τον νεαρό επιθετικό, δεν κατάφεραν ν' αποσπάσουν τη συγκατάθεση των «μπλε» παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έδειχνε να έχει «ψηθεί» για να παίξει στη Bundesliga.

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει καταθέσει αίτημα μεταγραφής, όμως, το βράδυ της Κυριακής έπαιξε βασικός και σκόραρε απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ για το Κύπελλο, πανηγυρίζοντας κανονικά, δίχως να θίξει ζήτημα αποχώρησης ανοιχτά αυτή τη στιγμή.

Εν τέλει και σύμφωνα με τη Bild, η Τσέλσι ήταν αδιάλλακτη και η Μπάγερν αποχώρησε από την υπόθεση, στην οποία όμως θα επανέλθει το προσεχές καλοκαίρι, εφόσον ο Χάντσον – Οντόι πάρει τις ευκαιρίες του και συνεχίσει να δείχνει ότι αξίζει το επόμενο βήμα...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα