Σταφυλίδης: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί»

Gazzetta team
Σταφυλίδης: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί»

bet365

Ο Κώστας Σταφυλίδης δεν έχει χρόνο συμμετοχής με την Άουγκσμπουργκ και σκέφτεται το ποδοσφαιρικό μέλλον του, στο οποίο πάντα υπάρχει και το κεφάλιο του ΠΑΟΚ.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το καλοκαίρι ο Κώστας Σταφυλίδης μένει ελεύθερος και όπως φαίνεται «μετράει μέρες» στο Άουγκσμπουργκ, όπου φέτος είναι… κανονικός θεατής. Δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό, σε κανένα από τα 15 επίσημα παιχνίδια της γερμανικής ομάδας. Όλες οι πόρτες θα είναι ανοικτές και ειδικότερα για το «δεύτερο σπίτι» του στον ΠΑΟΚ. «Ο ΠΑOK δεν είναι απλά μια ομάδα, για μένα είναι κάτι περισσότερο από οικογένεια», είπε στο περιθώριο της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ που αφορούσε την ιστορία της Άουγκσμπουργκ.

Όμως όλα παραμένουν ένα όνειρο για το μέλλον. Το παρόν τον φέρνει αυτό το Σάββατο εκεί όπου όλα άρχισαν γι’ αυτόν και την παρουσία του στο γερμανικό πρωτάθλημα: στο Λεβερκούζεν και απέναντι στην Μπάγερ, την ομάδα, που τον απέκτησε το 2012 από τον ΠΑΟΚ και τον έφερε στη Γερμανία το 2013, προτού μετακομίσει στην Άουγκσμπουργκ.

Ο Σταφυλίδης μπορεί να μην έχει, πλέον, επαφές με την ομάδα του Λεβερκούζεν, αλλά δεν ξεχνάει ότι «η Μπάγερ ήταν η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω από την Ελλάδα στη Γερμανία. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδας, αλλά προσωπικά δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο».

Ο Ελληνας αμυντικός παραδέχθηκε με ειλικρίνεια πως «υπάρχουν συζητήσεις με τον προπονητή. Νομίζω πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου. Έχουμε να ανταπεξέλθουμε σε μια δύσκολη κατάσταση και γι’ αυτό θέλω να μείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά με τους συμπαίκτες μου και η θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν μας αντιπροσωπεύει», ενώ όπως είπε προσπάθησε τη φετινή χρονιά να τα αφήσει όλα πίσω του και να κάνει μια νέα αρχή, δείχνοντας προσήλωση στις προπονήσεις, αλλά και πάλι δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής, έστω και αν ένα κομμάτι του κόσμου της ομάδας θέλει να τον ξαναδεί στο γήπεδο. «Εξαρτάται από πολλά πράγματα, από το κλαμπ, από το πώς θα νιώθω τον χειμώνα και από τις επιλογές που θα υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό είναι να παραμείνω μέχρι το καλοκαίρι, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις», σχολίασε.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα