Σενάριο για ντόπινγκ με Νόιερ!

Σενάριο για ντόπινγκ με Νόιερ!

Gazzetta team
Σενάριο για ντόπινγκ με Νόιερ!

bet365

Η γερμανική επιτροπή αντιντόπινγκ επισκέφθηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μπάγερν για να πάρει δείγμα από τον Μάνουελ Νόιερ, μετά τις υποψίες που δημιουργήθηκαν σχετικά με την αποθεραπεία του.

10% επιστροφή στις απώλειες στον αγώνα Μπλάκμπερν - Μπράντφορντ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε μετά από έξι μήνες στις προπονήσεις, ωστόσο η αποθεραπεία του, η οποία περιείχε και μεταγγίσεις αίματος, δημιούργησε υποψίες για ντόπινγκ!

Το προπονητικό κέντρο των Βαυαρών επισκέφθηκε η γερμανική επιτροπή αντιντόπινγκ, η οποία συνάντησε τον Νόιερ, παίρνοντας και δείγμα αίματος!

Ο Γερμανός τερματοφύλακας στοχεύει να ανεβάσει κι άλλο ρυθμούς άμεσα ώστε να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού. Αυτή η εξέλιξη, όμως, ενδέχεται να ανατρέψει τα δεδομένα σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν παράνομες μέθοδοι κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα