Κυριάκος Παπαδόπουλος: Οι πρώτοι μνηστήρες

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Οι πρώτοι μνηστήρες

bet365

Τα σενάρια που θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει εμπλακεί στην υπόθεση απόκτησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου δεν έχουν επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά, την ίδια ώρα που η Σέλτικ κοιτάζει με ενδιαφέρον.

Ελλάδα - Ελβετία με αξεπέραστο Live Στοίχημα!

Ο Ελληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός ξέρει ότι δεν έχει πολλούς φίλους, πλέον, στο Αμβούργο, μετά την κριτική που άσκησε τελευταία στον προπονητή της ομάδας, Κρίστιαν Τιτς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 9 εκατ. ευρώ και όπως λένε στη Γερμανία αν λυθεί η συνεργασία του θα γίνει πιο ελκυστικός για κάθε ομάδα.

Για τον ΠΑΟΚ κάθε φορά που υπάρχει θέμα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο είναι σχεδόν βέβαιη η αναφορά, λόγω της αγάπης για τον σύλλογο, που στην παρούσα φάση, πάντως, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει πολλά και σημαντικότερα θέματα να απασχολούν την καθημερινότητά της. Μπορεί, όντως, για άλλη μια φορά να κοιτάξει και να εξετάσει την περίπτωσή του, ο Ελληνας αμυντικός είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην Τούμπα, αλλά ως εκεί…

H Σέλτικ και η Σκοτία είναι μια σοβαρή προοπτική, όπως γράφεται στη Γερμανία, για τον 26χρονο Ελληνα άσο, χωρίς και εδώ να υπάρχει κάποια εξέλιξη, που να προϊδεάζει ότι το Νησί θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ο Παπαδόπουλος, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα, θα επιστρέψει στο Αμβούργο και από στην συνάντηση που θα έχει με το γενικό διευθυντή Μπέρνχαρντ Πέτερς και τον εκτελεστικό διευθυντή Φρανκ Βέτσταϊν της ομάδας θα ξεκαθαρίσουν πολλά…

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα