Θέλει να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λεβαντόφσκι

Gazzetta team
Θέλει να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λεβαντόφσκι

bet365

Σύμφωνα με τον μαδριλένικο Τύπο, ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα επιδιώξει να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σεβίλλη-Λεγκανές αν σημειωθεί γκολ από το σημείο του πέναλτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το όνομα του Πολωνού επιθετικού έχει συνδεθεί πολλές φορές στο παρελθόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε ποτέ.

Για ακόμα μια φορά ο μαδριλένικος Τύπος συνδέει τον Λεβαντόφσκι με τη Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας πως αυτή τη φορά ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν θα πιέσει το ερχόμενο καλοκαίρι για να μετακινηθεί στους Μερένχες.

Σύμφωνα με τη Marca ο Λεβαντόφσκι φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς το καλοκαίρι, θεωρώντας πως ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει, και θα επιδιώξει να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Άλλωστε η Ρεάλ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ικανού φορ ενόψει της επόμενης σεζόν και δεν θα διστάσει να... σκορπίσει αρκετό χρήμα για να προσθέσει έναν επιθετικό κλάσης στη γραμμή κρούσης της.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα