Το... μάθημα ζωής από δύο οπαδούς της Σάλκε

Το... μάθημα ζωής από δύο οπαδούς της Σάλκε

Κώστας Ζάλιαρης
Το... μάθημα ζωής από δύο οπαδούς της Σάλκε

bet365

Ο ένας δεν ήθελε να παραμείνει ούτε λεπτό μετά το 4-0 της Ντόρτμουντ. Ο άλλος, σκέφτηκε απλά το... κόστος του εισιτηρίου. Και οι δυο τους, πήραν ένα τεράστιο μάθημα ζωής μετά το πρόσφατο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ.

Σύμφωνα με το γερμανικό Μέσο 11freunde.de, δύο φίλοι των «βασιλικών μπλε» είχαν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Signal Iduna Park, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου για να δουν την ομάδα τους απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ...

Οι γηπεδούχοι, έφτασαν με τεράστια άνεση στο 4-0 στο πρώτο ημίχρονο και αμέσως μετά το 4ο γκολ της ομάδας του Μπος, οι δύο οπαδοί διαφώνησαν για την παραμονή ή όχι στην εξέδρα των φιλοξενούμενων.

Ο ένας, έφυγε για το σπίτι του. Ο δεύτερος, δεν ήθελε να αποχωρήσει, αφού σκέφτηκε πως πλήρωσε πανάκριβα ένα εισιτήριο και για να τιμήσει την... τσέπη του, ήθελε να συνεχίσει να βρίσκεται στο παιχνίδι.

«Πάμε κι αν γίνει κάτι ή ισοφαρίσουμε, θα σου πληρώσω εγώ το εισιτήριο» είπε ο πρώτος που δεν μπορούσε να διανοηθεί να συνεχίσει να βλέπει τον διασυρμό της Σάλκε.

«Τα 60 ευρώ του εισιτηρίου είναι ήδη στον λογαριασμό του...» δήλωσε στο 11freunde.de έπειτα από την τροπή που πήρε το φοβερό ντέρμπι...

Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν γυρίζεις την πλάτη στην ομάδα σου...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα